IsisFiliis katteri

Blåbär med mjölk
Chronos

Chronos

Isis och Azshara

Mamma Isis med Azshara

Kattungar

Sedan 2012 har vi haft glädjen att föda upp

5 Kullar - 28 Källingar varav 18 Hanar och 10 Honor

D-kullen


Vi har tagit paus på obestämd tid, så vi har inga aktuella planer.Alla källingar är under utvärdering tills de blir 2 månader gamla!

Det kommer inte att gå att tinga eller reservera någon innan dess, då vi vill se dem växa till sig, för att vi ska kunna vara så säkra som möjligt på vilka av dem som lämpar sig för avel/ utställning och vilka av dem som direkt söker sin kärleksfulla familj och sitt förevigt hem som kastrater.


Från alla förfrågningar kommer vi att försöka välja det bästa för våra små skatter. För oss spelar det ingen roll vem som frågade först eller sist, utan vem som kommer att älska, respektera och ge dem så mycket omsorg som vi gör.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du är seriöst intresserad av en av våra bebisar. Skriv då ett mejl och berätta om dig själv och vilken framtid du  erbjuder kattungen.


Vi  kommer sedan bjuda hem dem vi tror kan erbjuda källningarna allt vad vi önskar dem till ett kattungebesök. Inte heller detta är en garanti för att få tinga en kattunge, men om vi trivs med varandra kommer vi att komma överens!


Källingar till avel säljs  endast till registrerade uppfödare som delar vår avelsfilosofi!Då vi är diplomerade uppfödare  följer vi SVERAKs stadgar och regler, varvid följande gäller vid försäljning;


  • Inför försäljning skrivs ett köpeavtal. Handpenning erläggs vid tingning och resterande belopp betalas före hämtning av kattungen.
  •     Kattungen är minst 12 veckor gammal innan den flyttar till ny ägare.
  • Kattungen är registrerad (stambokförd). Stamtavla medföljer.
  • Kattungen veterinärbesiktigas max 7 dagar före flytten. Intyg medföljer.
  • Kattungen är ID-märkt med chip.
  • Kattungen är grundvaccinerad mot kattpest, kattsnuva och kattherpes. Intyg medföljer.
  • Kattungen får med sig ett startpaket och livslång support från oss!!
Mitt SVERAK diplom

Copyright © All Rights Reserved                                                                                               Senast uppdaterad 2019-12-13